• 1405/06/18 - 10:17
  • - تعداد بازدید: 15
  • - تعداد بازدیدکننده: 15
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه کارگروه بحران، پدافند زیستی و ماده۶۵ قانون جوانی جمعیت

کارگروه بحران، پدافند زیستی و ماده ۶۵ قانون جوانی جمعیت در دانشگاه علوم پزشکی لرستان تشکیل جلسه داد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، این جلسه هجدهم شهریورماه به ریاست

کارگروه بحران، پدافند زیستی و ماده ۶۵ قانون جوانی جمعیت در دانشگاه علوم پزشکی لرستان تشکیل جلسه داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، این جلسه هجدهم شهریورماه به ریاست جانشین رئیس دانشگاه و با رویکرد بررسی وضعیت بیماری هاری و تب مالت، جمع آوری سگ های بلاصاحب و تشریح اقدامات انجام شده در راستای ماده ی ۶۵ قانون جوانی جمعیت برگزار شد.

در این جلسه مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری، مدیر حوزه ریاست و نمایندگانی از دامپزشکی، معاونت عمرانی استانداری، شهرداری، نیروی انتظامی و مدیران و کارشناسان حوزه ی بحران، پدافند غیرعامل و بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی حضور داشتند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب
  • کد خبر : 11106
کلمات کلیدی
خانم  شرافتی
مؤلف خبر

خانم شرافتی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید